Justin Bieber - never say never ft. Jaden Smith

dålig update men så äre. ibland finns det miljontals låtar att lägga upp o ibland ingen bra alls nästan. så skyll inte på mej, skyll på artisterna! :) men här kommer en för alla Justin Bieber fans. Den där coola killen bredvid är hur söt som helst! speciellt när han rappar lite längre fram i låten.



Iyaz - so big

Klicka HÄR för att komma till mitt spotify konto med alla mina spotifylistor!


hitta denna låt under den veckan jag inte bloggade, har glömt o lägga upp den så den kommer upp nu. Tycker man om en låt av iyaz tycker man om alla eftersom dom nästan är likadana





Sprider mina spotifylistor!

Klicka HÄR för att komma till mitt spotify konto med alla mina spotifylistor!

Jason derulo - getaway (no shout)

Måste säga att Derulo börjar bli grym igen! Tyckte att han började tappa sig ett tag, men nu är han f-a-an på fötter igen!



Jessy Matador - Allez, Ola, Ole

skön sommar party låt!     d i g g a r   f r a n s k a n   f e t t  m y c k e t

rock city, verse simmonds, b.o.b

3 stycken låtar som är ungefär 1 månad gammla så alla har nog hört dom, men för er som inte hört dom!

rock city - 2getha


Verse simmonds - bang bang


b.o.b - airplanes




Basshunter - suterday

riktigt skön ny techno låt basshunter har kommit med. ca. 8 minuter lång, rätt soft låt!


sommarens favoriter, train N travis

sommarens två hit låtar komer utan tvekan, precis som im yours var favoriten år 2008, kommer ''Hey, soulsister'' från Train bli en hit som spelas upp i högtalarna på stranden i sommar och även ''billionaire'' av Travis Mccoy.



Snoop Dogg - do it well

har aldrig vart ett sånt här ''stort faan'' av snoop dogg. Men jo han har ju bra låtar han med. Längtar tills låtarna kommer på spotify i 1000 gånger bättre kvalitè, dock kommer de ta ett jäkla bra tag och man hinner skaffa nya favoriter tills de..

Ace Hood ft. sean kingston - lifestyle

har märkt att det är allt fler och fler artister som sjunger om hur mycket dom älskar att vara ''superstars'', skön låt iaf.


Jason Derulo - we own the night

glömde helt bort o lägga upp denna! hitta den förra veckan och den är sjukt jävla bra!


Akon - dreamgirl, Ne-Yo - go on girl

Hur i h*lvete har jag kunnat missa denna låt? Jag är jämt den som är först på Akon's låtar och ändå har jag missat denna godingen. Den här får hamna på gammla godingar eftersom den är 1 år gammal, även fast den är ny för mej, hehe..

När jag ändå är inne på gammla godingar tänkte jag lägga upp en rätt så gammal låt från Ne-Yo, daaamn vad jag blir kär i hans texter!




Bryan J - let me take you out

ingen artist man hör mycket av, eller är det bara jag som inte har koll på honom, grym låt i vilket fall!

Usher - pay me

jag minns första gången jag lyssnade på Usher - omg. och klicka av låten direkt. Men sedan lockades jag av namnet och började lyssna igen, och det tog sin tid att börja gilla den och nu är jag dö kär i den. Jag tror det gäller samma sak med denna nya låt han släppt för ett par dagar sen!

T.I. feat. Keri Hilson - Got Your Back

förlåt förlåt, för min sämsta update. Men skolan tog övertag ett tag, men nu är allt plugg över så the music is on again! Lovar att uppdatera fullt upp nu, med grymt skön musik, håll utkik!



T.I har alltid vart grym, lika så keri hilson!

auburn - La La La

för skön

B.o.B är grym!

hittade en ny låt av akon men den var inte alls bra. nästan första gången jag tycker att den är så dålig att den inte ens kan läggas upp!.. Kanske börjar jag skaffa en ny favorit? Nej. Akon är alltid på topp men b.o.b är jäkla grym han med!
B.O.B - Dont let me fall


B.O.B ft. T.I - Not lost

Chris Brown - Deuces feat. Tyga & Kevin McCall

för mig är fortfarande favoriten hos Chris Brown, hans låt som släpptes för ett halvårsen ung. - So cold. Hur äre för er, vad tycker ni? :) iaf. är denna låt 1-3 dagar gammal 
(p.s har inte haft tillgång till att lägga upp musik pga. hinder, förlåt!)

Sam Hook - love you alive

Måste vara en av de skönaste lugna låtarna under lång lång tid. Man slappnar av så sjukt mycket. Slutet förstörs lite dock. Fast inte alls mycket. Kan vara skönt med lite tick i slutet där.

K-young feat. Bobby Brackins - Please me (remix)

jag själv bombade denna låt i hörlurarna för mindre än ett halvårsen. Då menar jag the original alltså K-young - please me. Sjukt skön låt. Nu kom remixen för sådär 2 dagar sen, den ger dock inte samma kick? inte samma känsla, inte lika bra som den orginala. Eller vad säger ni?

Frågor & Svar

fråga: skön blogg. finns det inte fler musikbloggar? har aldrig stött på en sådan bra iaf. vad skiljer din blogg från andra (musikbloggar)? Kan inte du ta upp lite frågor och sånt om man frågar om musik?

svar:
skillnaden enligt mig:
Fler musikbloggar finns det nog säkert. Men det känns en aning skillnad med min eftersom för det första uppdaterar jag inte en låt per dag utan minst 5-6 låtar per dag. Jag skriver även namnet på dessa låtar och håller de inte hemliga. Jag beskriver och presenterar låtarna och även informerar om en annan låt är på väg som inte är uppe på nätet än. Har då även en senaste aktivitets rad där uppe vid menyn där jag uppdaterar så fort något nytt ska upp på bloggen som inte hamnat på nätet än. Försöker också fylla till inläggen med båda videon ibland och bilder ibland. 

Denna kategori (frågor & svar) gjorde jag nu för att ni ska kunna fråga frågor. Ex. kommer Akon komma med en ny singel snart? osv.. så ska jag försöka svara så gott och mycket som jag kan. Så allt som rör sig inom bloggen och musik kan ni bara fråga på. Så tar jag upp frågor och svar lite då & då.

Ursäkta mitt långa inlägg, nu blir det musik update snart igen! :)

News from akon and neyo

3-4 veckors gammla. Men två lugna sköna och sånna där RnB - boy låtar. När jag skriver boy menar jag inte att det endast är killar som lyssnar på sådant. Utan att det är en kille som sjunger. Har även delat upp 2 av spotify listorna sådär.
RnB - boy | RnB - girl.
Ne Yo - She's right here

Akon - Her shoes

Maino ft. August survival of the fittest

Finns fler artister som existerar än, rihanna, usher, neyo, akon osv.

B.o.B Ft Eminem & Hayley Williams - Airplanes Part 2

2 veckor gammal men fyfan vad värd att lyssna på!


K.Michelle - Nothin on you

fyfan vad jag väntade på en sådan här låt! så sjuuuukt grym låt & text. Just love!!!

JLS - The club is alive

hitta en såndär skön ''taggish innan fest'' låt. Lite allt blandat, pop, dance, r&nb och autune. Ska man tagga med denna låt funkar det bara om man har schysta högtalare med fet bas och höjd volym så det dunkar!
you can be the Dj I can be the dancefloor

Chris J - blast off

ursäkta för min update. Men glömde totalt bort hur dagarna bara slimmra iväg. Nu är jag tillbaka och idag hitta jag en sån där riktigt typiskt r&b - boy låt. Så sjukt skön! superduper ny är den också. Kom upp idag på nätet vid 4 på morgonen.

tävlar hos Kenza

jag är med och tävlar om en ipod touch 3G på kenzas.se

Tävlingsrim:
En musik blogg är precis vad jag har,
så om du väljer mig Kenza är du sjukt underbar.
Denna tävlingen är perfekt nämnd för mig,
pumpa musik i min ipod kommer bli min nya grej,
allt från akon till gaga en galen lurig tjej.
så nu har jag tatt med allt som du vill.
Galen och ipod har jag nu fått till.
Creed till dig och din otroligt sköna blogg,
nej det var inte fjäsk utan nått jag tycker nonstop.
Du är så vacker och gullig och har humöret på topp
jag tror jag är klar nu så jag säger stopp! =)

Leona Lewis - danger made me

full song lades upp för 15 timmar sen, rätt nice låt.. Men bleeding love slår den lugnt inte! Alla nya låtar ni lyssnar på, vänta tills dom kommer upp på spotify med mycket högre kvalitè. Då blir dom tusen gånger bättre, tänk på de!

Kelly Clarkson - Lover stay

nu har äntligen låten kommit upp som jag lova er! den lades dock upp i youtube för 3 timmar sedan, så det är massa skit reklam på låten. Här har ni försmak. visst är jag allt för snäll? lägger in låtar som bara är timmar gammla. Den har under 100 visningar på yotube, coolt va? ;)

ciara - one more dance

börjar bli lack. alla artister har fått så sjukt mycket creed att dom gör bort sig helt!? hallå? vart är ni på väg! låtarna blir bara dåligare och dåligare, but whatever.. Här är Ciara's nya singel. Kom upp för någon dag sen

Akon - so special

från favorit artisten själv! Akon. Just love him!.. Men visst har man liiite bara lite högre förväntningar på Akon? Man blir liksom inte lika ''into him'' som förr. Men HÖJ volymen och njut!

5 dagar gammal (besviken på mig själv, ville vara en av dom första som hörde den, hehe, nerå)

timmars nya låtar!

Hello. Har hittat fram två nya låtar från två artister. Låtarna är inte så bra men liksom det är Usher och Jason derulo det handlar om, sånna artister man bara måste lyssna på om de gjort en ny låt. Dom har lagts till i youtube för runt sådär 10-18 timmar sen och har mindre än 400 visningar, coolt va?;)

inte så hög kvalitè och bara runt 2:20 långa. Tror det är lite smakprov!

p.s kolla gärna uppe i bloggen på dropdown menyn som är ny. Där kan ni bläddra er dit ni vill. Kolla även där upp där det står news. där kommer alla nyheter uppdateras som ska upp på bloggen inom en kort framtid! ;)

Eminem - Not afraid

jag själv är inte sådär största fan'et av Eminem. Men vissa av hans låtar är bara för sköna.
Som denna - not afraid. Som släpptes för sisådär 2-3 dagar sen, diggar denna låt faktist.
Fast måste säga att låten mockingbird och when I'm gone är hans bästa! 
vilken tycker du? hans gammla, eller nya? och vilka? eller ingen alls?

bloggen anpassad efter internet explore

min blogg är anpassad efter internetexplore. så har du inte det ser bloggen förjävlig ut kan jag säga. Men det är den vanligaste webbläsaren och en webbläsare man har från första början, så jag anpassa min blogg efter den!

(inlägg som kommer hamna under kategorin INFO)


B.O.B - nothin' on you

they got nothin' on you baby, nothin' on you baby


Ändrade klassiker - gammla godingar


(orginal.K-Ci & JoJo - All my life)                              (orginal.alphaville - forever young)