Rasheeda - Bedrock

Rasheeda med ett par andra tjejer (Diamond, LoLa Monroe, Toya, Kandi... kanske fler också) har tagit över young money låten - bedrock och gjort om den till a girlie version. Haha grymt måste jag säga!

Rihanna - in love? your love?

Hejsan. Hittade denna låt på yotube.. Med Rihanna. Även fast det inte låter som henne så mycket så verkar det endå vara hon. Men något stämmer inte med denna låt, antingen är den så ny att den inte kommit ut en, eftersom varken lyrics eller en riktig låt finns. Det är mycket dålig kvalitè, låter nästan inspelat, dessutom vet jag inte om den heter in love eller your love, eller nått annat. Strange.. Men den är faktist bra!


Nelly ft.Kelly - Dilemma

innan jag lägger mig tänkte jag berätta att ni har alla mina spotify listor i menyn nu. Som ni ser är det rätt många, och uppdelade i olika musikstilar. Så bara trycka spara och njuta av låtarna. Lägger upp klassikern från år 2000 som en godnatt låt!


Quincy Jones - Strawberry Letter 22 ft. Akon

Besviken. Denna låt är 1 månad gammal ungefär. Av en konstig anledning finns strawberry letter 23 också. Men samma låt, och den är 1 vecka gammal. I vilket fall är jag besviken, akon är min favorit artist och så jävla grym och kan verkligen sin grej inom musik. Men det senaste halvåret har låtarna hokat upp sig lite, jag gillar dem inte lika mycket som de gammla.. Lite besviken. Många artister har börjat kladda med låtarna, dom har inte sin inlevelse, sin text och sin påverkan som förut.. Men vafan det är akon iaf så låten måste upp endå!


Pitbull - pearly gates

Denna låt släpptes nångång i november. Men jag klassar den som ny, eftersom den inte är så jätte känd än. Nästan i hela låten finns en mix med av bryan adam's låt - heaven.
Mycket bra låt! Enjoy

utdrag från tre nya låtar!

Denna låt läcktes ut på youtube för kanske 2 dagar sen!, men bara ett litet utdrag. Tyvärr inte hela låten
Kanye West - fucking with me
Detta är också ett utdrag från en låt som Justin och Sean ska göra tillsammans. Jag vet inte om denna låt kommer släppas eller inte. Det kan vara så att deras låt ''eenie meniee'' blev denna istället. Men kolla in klippet!


Kelly Rowland's låt - commander. Kom upp på youtube för en vecka sedan, men dock bara en dålig kvalitè, då hon sjunger live. Men man får ju höra ett litet snipp på hur låten går. Låten är inte ''all that'' inget jag diggar värst mycket men whatever.. 

musicloove.blogg.se

INFO: Tjena! detta är en blogg där det endast kommer finnas musik och detta är det enda inlägget utan musik, haha.

GAMMALT/NYTT: Kommer lägga upp låtar som kan vara supernya eller sånna där sköna gammla låtar. Jag har två stycken kategorier. Gammalt & Nytt. Där kan ni klicka er in om ni vill höra nyheter eller om ni vill höra gamla godingar. 

ÖVRIGT: En blogg för er som bara älskar musik, och framförallt RnB & PoP. Kom ihåg http://musicloove.blogg.se med TVÅ stycken O:n